Nieuws: een nieuw boek…

BOEK!!!

Bericht van gedragspsychologe Esther Huisman:

Na een aantal maanden in het ‘geheim’ werken, gooien we zo voor het weekend een belangrijke boodschap de wijde wereld in: Er komt een Q4HorseProfile boek!

Supertrots dat Tessa van Daalen, auteur van onder andere ‘Paardrijden met gevoel’ en ‘Het tevreden paard’ zo enthousiast is over HorseProfile. Toen ze onze instructeurstraining bijwoonde voor het schrijven van het artikel in Paard & Sport, stelde ze meteen voor om samen een boek te schrijven.

Tessa schrijft regelmatig artikelen in Bit, Paard & Sport, Dressuur en Ros. Daarnaast schrijft ze superleuke en interessante blogs over paarden en haar belevenissen op Texel. Voor meer informatie over Tessa en haar blogs, kijk even op tessavandaalen.nl.

Heb jij al een Q4HorseProfile laten maken en heb je een leuke anekdote of opvallend verhaal gerelateerd aan jouw voorkeursstijl en/of die van je paard? En vind je het leuk om dit verhaal in het boek terug te lezen? Mail me dan even op info@q4horseprofile.com.

Het is de bedoeling dat ons boek op Horse Event dit jaar gelanceerd wordt. Wij hopen jullie hier allemaal te ontmoeten en Tessa signeert met alle plezier jouw exemplaar (Toch Tes ;-)?! Noteer vast in je agenda: 8, 9 en 10 september in Ermelo.


Vond je dit nou een leuk bericht? Doe dan een donatie!

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .