Begrijp je paard beter

Wie wil dat ook…?

Om je paard beter te begrijpen en er dus voor te zorgen dat het rijden beter gaat, is het belangrijk dat je eerst jezelf goed leert kennen. Ik hoor je nu denken: ´ja ja, ik wéét wel wie ik ben´. Maar is dat echt zo…?

Weet jij wat jouw natuurlijke gedrag is? Waarom je van sommige mensen (en paarden!) zo moe wordt, terwijl je van anderen juist energie lijkt te krijgen? Waarom je van de één veel meer gedaan krijgt dan van de ander?

Sinds kort ben ik Q4 HorseProfile coach en kan ik je profiel afnemen. Dat is niet goedkoop. Maar het levert je iets op, waar je vaak aan zult terugdenken en veel aan kunt hebben, niet alleen in relatie tot je paard. Een voorbeeld was iemand die kampte met een burn out en na deze ervaring aangaf er meer aan gehad te hebben dan de bezoeken aan een psycholoog.

Je krijgt je persoonlijke uitslag mee in boekvorm en we bespreken het samen in detail, waarbij je allerlei tips krijgt voor de training van je paard.

Wie durft het aan?

De kosten bedragen 249,- voor een profiel, een groeps- of 1 op 1 bespreking en een privéles met je eigen paard bij een locatie naar keuze.

Een stap te ver?

Is een persoonlijk profiel je nog te duur of een stap te ver? Het is ook mogelijk om een oriënterende workshop bij een locatie naar keuze te volgen. Dat is een uur theorie, met uitleg over natuurlijke gedragsvoorkeuren. Welke zijn het en wat zijn de karakteristieken? Hoe zit het bij mens en paard?

Het is mogelijk om dit te koppelen aan praktijksessies in de rijbaan, waarbij per sessie twee ruiters tips krijgen voor de beste aanpak van hun training. De overige deelnemers kunnen meekijken. Alle deelnemers krijgen het boek ‘Begrijp je paard, begin bij jezelf’, waarin tal van praktische tips staat om de harmonie tussen jou en je paard te verbeteren.

De kosten hiervan bedragen € 50,- p.p. inclusief boek bij minimale deelname van 20 personen. Degenen die willen meerijden in de clinic betalen € 70,- p.p.

Bij minimale deelname van 40 personen is het € 35,- p.p. inclusief boek. Degenen die willen meerijden in de clinic betalen dan € 50,- p.p.

Het is mogelijk in overleg de clinic uit te breiden met meer praktijklesuren.

 

 


Vond je dit nou een leuk bericht? Doe dan een donatie!

Geplaatst in Blog en getagd met , , .